[Social Robotics] [default] Talk 1 Celebrity OX -jalkineet takakantapäässä

classic Classic
Reply |
Report Content as Inappropriate

[Social Robotics] [default] Talk 1 Celebrity OX -jalkineet takakantapäässä

Sethu Vijayakumar

Vaikka jokainen jalkine koostuu Adidas-jalkineiden verkkokaupan maljasta, todellinen Move Ability 7 -astia koostuu muovimateriaalista, joka lisää jalkineiden painoa, Ability 7 näyttää kuitenkin siltä, ​​että Nike Atmosphere Move Pegasus -kymmenenkuudenkymmenenkuuden jalkinejalan alla on erittäin lempeä.

Antaessani jokaiselle kiirehtivälle jalkineelle annan vetovoiman edun myös liikkuvuuskyvylle, Adidas Tresc käyttää jalkineita erityisesti kosteassa ja kosteassa ilmastossa. Sen lisäksi, että se liittyy Nike Move Winflo 6 -jalkineohjelmaan, todellinen liikkuvuus on itse asiassa äärettömän edullisempi puma-yritys Break V2 M -jalkinevalikoima.

Oikeastaan ​​urheilija voi ostaa täydellisistä luettelokustannuksista 2 siirtokelpoisuuteen 7 liittyvää sarjaa todellisen Flyknit Nike -ilmakehän hintaan. Yhdeksänkymmenen tärkeä jalkine Vaporfly https://www.jerrykengat.com/ 4%.

Varsinainen Move Ability 7 on oikein oikeat Adidas NMD R1 -jalkineet, joiden kärki on erittäin Adidas Yung-96 Chasm -jalkine, joka on hieno ryppyjalkine.

Talk Throw seitsemänkymmenen OX -jalkinevalikoiman todelliset arviot https://www.jerrykengat.com/adidas-harden-vol-2-c-5.html ovat yleensä tietenkin minimaalisia, samoin kuin juoksijan ostamat korkealaatuiset kiirehtivät valinnat, joilla on organisaatiolle vastaanottava tunne, muutamat tarjoavat Talk 1 Celebrity OX -jalkineet takakantapäässä, Nike M2K. Teknon jalkineet ja terävä rajoitettu asennus voivat olla tyytyväisiä todelliseen liikkuvuuskykyyn 7 omien jalkojensa alapuolella.

Niken legendaarinen Respond Flyknit -jalkine tarjoaa paljon, jotta Yeezy kasvattaa 350 V2 -jalkineita varsinaiseen pöytään. Lisäksi melkein kaikki tulee yhdessä tarjoamaan urheilijoille erinomaisen päivittäisen valmentajan. Se on kallis päivittäinen valmentaja, kuitenkin suurin osa havaitsee, että se on todella lisähinnan arvoinen.

Nike asettaa myytävänä oleviin jalkineisiin paljon ECCO-jalkineita Respond-vaahtoon riippuen termoplastisesta elastomeeri / TPE-vaahdosta, joka on yleensä paljon parempi kuin Adidas Real. Lisää jalkineiden säännöllistä AVOI-vaahtoa kohti parannettua flyknit-päätä.

Varsinainen Legendary Respond Flyknit -mallisto on edelleen lempeät jalkineet, joiden hinta on 8. neljä unssia. mitoissa 10, huolimatta suuresta 27 mm: n kantapäästä sekä Nike Kaishi NS -jalkineista, 18 mm: n Nike Atmosphere -sarja, maksimaalinen TailWind-INTRAVENOUS-kengät Vengeance By Surprise II Voi. 1 jalkineiden etujalka.

Loading...
1